Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Projekter

Find vej i...

Fast post Holbæk Orienteringsklub tager del i projekt 'Find vej i...'. Bag projektet står Dansk Orienterings-Forbund med støtte af Skov- og Naturstyrelsen, Friluftsrådet og Danmarks Idræts-Forbund. Projektet hed tidligere 'Spor i skoven'.

Projektets hjemmeside er www.findveji.dk

Tre skove/naturområder i Holbæk og Odsherred Kommuner vil i forbindelse med 'Find vej i...'-projektet få et fastpostsystem, så du her på hjemmesiden kan downloade et kort med samtlige poster, samt orienteringsklubbens forslag til baner af forskellige sværhedsgrader. Der er begynderbaner. Derfor kan den uerfarne i orienteringssporten trygt tage på opdagelse med kortet i hånden og finde de opsatte pæle, der markerer posterne. På hver pæl finder man postens nummer og en kode.

Nordea-fonden, Holbæk og Odsherred Kommuner har ydet økonomisk støtte til projektet.

Efterhånden som de tre naturområder bliver klar til åbning, vil det blive annonceret her på hjemmesiden. Vi regner desuden med at holde et lille åbningsarrangement.

Søren Munk Petersen er projektleder for den del af projektet som Holbæk Orienteringsklub tager del i. Har du nogen spørgsmål eller kommentarer til projektet, er du velkommen til at rette henvendelse til Søren på tlf. 53 43 45 40 eller lsmunk@mail.tele.dk. Underret Søren, hvis der er en pæl som af den ene eller anden grund ikke fungerer.

Holbæk Orienteringsklub vil gerne dele glæden ved orienteringssporten, og håber derfor at 'Find vej i...' vil være til inspiration for motionister, firmaer, familier, idrætsforeninger, skoler, spejdere m.fl. i mange år frem over.

Rigtig god tur!
Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

opdateret 6. juni 2014

Webmaster