Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Klubtøj

Klubdragten består af en blå T-shirt og/eller en blå jakke, begge med klubnavn trykt på ryggen. Hertil benyttes sorte bukser eller tights.

Jakken findes også i en lidt kraftigere vinterudgave med for, som eventuelt også kan benyttes som overtrækstrøje.

Klubtøjet købes hos Intersport i Holbæk, hvor vi har aftalt at nedenstående sortiment er til vores rådighed til de angivne priser.

Rent praktisk henvender man sig i forretningen, og siger at man skal købe klubtøj til Holbæk Orienteringsklub. Man får så mulighed for at prøve tøjet, og finde den rette størrelse. Tøjet bestilles herefter hjem, og man skal forvente op imod et par ugers leveringstid i forretningen. Tøjet betales i forretningen med de aftalte priser, som fremgår herunder.

Tøjet leveres fra forretningen med klubnavn påtrykt på ryggen.

Man kan også vælge at få trykt sit eget navn foran på højre side af jakken/trøjen. Det koster 50,00 kr. ekstra per tryk som skal tillægges nedenstående priser. Tryk af navn aftales med Intersport i forbindelse med bestilling af tøjet.

Nedenstående sortiment fra Newline Base serien indgår i vores aftale med Intersport. Se produktinformation på www.newlinesport.com.

Jakke: 350,00 kr.

Jakke Jakke Jakke Jakke Jakke Jakke Jakke Jakke
Base Race Jacket Men
Base Race Jacket Woman