Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyt medlem

Overvejer du om orienteringsløb er noget for dig eller går du med drømmen om at komme igang igen? Så er du velkommen i Holbæk Orienteringsklub.

Orienteringsløb er en sport, hvor alle kan være med, uanset om du har prøvet det før eller er nybegynder.

Uanset alder eller erfaring er du velkommen til at kontakte os for eventuelt at prøve vores træningsløb. Til træningsløbene er det muligt at prøve den bane, der passer til dig.

Er du helt nybegynder hjælper vi dig gerne igang, evt. ved at løbe banen sammen med dig.

Som klub deltager vi i løb så ofte det er muligt. Til tider er vi kun 2-3 afsted og andre gange 35-40 stykker.

En gang om året har vi vores klubweekend, hvor vi dels hygger og dels løber orienteringsløb.

Ønsker du at prøve at løbe orienteringsløb, så er du velkommen til at kontakte klubben som kan hjælpe dig i gang.

Send en mail til Bjark eller ring på 51834702.

Du er selvfølgelig også velkommen til at komme til vores træningsaftener der forår/efterår ligger på tirsdage eller onsdage.

Se kommende træningsaftener her.

Kontingent betales halvårligt med kr. 225 for voksne, og kr. 125 for børn og unge op til 18 år. Et familiekontingent, som dækker hele hustanden (inkl. hjemmeboende børn), koster kr. 475 halvårligt.

Det er også muligt at få et passivt medlemskab. Det koster kr. 100 per person for et helt år.

Kontakt klubbens kasserer Anton Lauritzen med oplysning om Navn, Adresse, Fødselsdato og evt. Telefon og Mail, så sørger han for indmelding i klubben m.v.
Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Højen 36 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

opdateret 20. januar 2016