Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Flids-præmie

Flid

Nyt omkring klubbens træning

I vores tilstræbelser på at få flere i skoven har vi optimeret vores tirsdags-træninger, så der er tilbud til alle.

Er du på begynder, let eller mellemsvært niveau, vil der være decideret tekniktræning, hvor der hver måned vil være et gennemgående tema.

Til træningen vil der være grundig vejledning og mulighed for at løbe sammen 2 og 2 uanset om du er helt ny eller garvet o-løber. Træningen er tilrettelagt, så man kan deltage uanset alder.

Er du rutineret o-løber og vil du hellere ud at løbe en regulær orienteringsbane, vil der samtidig med tekniktræningen være 2 svære baner på hhv. 3,5 og 6 km at vælge mellem. Du er selvfølgelig altid velkommen til at deltage i tekniktræningen istedet.

Banerne er med sportsidenter.

Som noget helt nyt vil der være en gennemgående konkurrence på de 2 svære baner. Der optjenes point som ved VTR løbene (100 point for sejr og herefter minus de antal minutter som man er efter nr. 1)

Alle deltagere til tirsdagstræningerne har også mulighed for at vinde flids-præmien. Når sæsonen er slut trækker vi lod om en klub løbetrøje blandt de 20% mest deltagende i tirsdagstræninger. Her ser vi på fremmøde og ikke aktivitetsniveau :-)

Det gælder altså både dem på ordinære baner og dem der vælger tekniktræningen.

Ses vi?


Oprettet den 2. februar 2019

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster