Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Klubhus - Holbæk Sportsby

Sportsby Som det er de fleste bekendt, så er vi jo rykket ud af vores hidtidige klubhus på Højen 36, da hele området er sat til salg af Holbæk Kommune.

Alt vores materiel er flyttet til et nyt depot i et garageanlæg, som også er stillet til rådighed af Holbæk Kommune. Ikke noget særligt luksuspræget depot, men praktisk, med gode tilkørselsforhold. Og nu indrettet med fine reoler af Tage.

Med hensyn til vores fremtidige klublokale, så har vi sagt ja til at være en del af det nye Holbæk Sportsby. Vi er således aktiv deltager i det Brugerråd der er nedsat omkring den fremtidige benyttelse af faciliteterne.

Som det har fremgået af dagspressen, så er ibrugtagningen af Holbæk Sportsby jo udskudt i flere omgange - næste forsøg hedder den 7. maj. Der er stadig masser af uafklarede punkter, med betydeligt flere spørgsmål end svar. Så hvordan Holbæk Sportsby vil komme til at fungere for vores klub, er det stadig for tidligt at sige noget fornuftigt omkring.

Men på næste lørdag, den 23. februar, kan man ved selvsyn komme ud og opleve det næsten helt færdige byggeri, med alle de faciliteter der bliver tilbudt. Holbæk Sportsby inviterer alle interesserede til Åben Sportsby fra kl. 9:00 til 17:00 (så man kan godt lige nå til Tekniklørdag i Dianalund først!).


Oprettet den 16. februar 2019

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster