Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Korttegnerkursus Light

Har du lyst til at lære at tegne o-kort?
Lørdag den 28. september (flyttet fra den 21. september) afholder Holbæk Orienteringsklub "Korttegnerkursus Light". Fokus vil være på skovarbejdet - altså hvordan du går rundt i skoven og vurderer, hvilke stier der skal tegnes med på kortet, og med hvilken signatur, hvilken tæthed du ser, og om bevoksningsgrænsen vinder over tætheden, hvis du ikke kan tegne begge dele.

Kurset er målrettet dig som ikke har tegnet kort før, men gerne vil lære hvordan et orienteringskort bliver til. Vi starter dog med lidt teori om de grundmaterialer der er til rådighed for korttegneren, og her er jo de seneste år sket en rivende udvikling, som mange erfarne korttegnere sikkert også kunne have glæde af at blive opdateret på.

En bonus ved at tegne kort er, at du bliver en bedre o-løber, fordi du får en bedre forståelse for de forskellige signaturer, og hvorfor korttegneren har valgt at tegne kortet, som han har gjort det. Efter kurset vil du kunne bidrage til både revisioner af eksisterende kort og nytegning af kort.

Programmet bliver - i store træk:
  • Kl. 9.30 - ca. 11.30: Teori og grundmaterialer
  • Kl. ca. 11.30 - 13: Frokost og kørsel til Ellinge Lyng
  • Kl. 13 - ca. 16: Introduktion til skovarbejde

Undervisning v. Jan Thiesen. Vi byder på morgenmad og kage til eftermiddagskaffen. Medbring selv frokost og drikkevarer.

Giv besked til Connie, hvis du kunne være interesseret i at deltage i Korttegnerkursus Light. Der kommer mere information til de tilmeldte, når vi nærmer os.

O-hilsner fra Kortudvalget
Jan & Connie Kort


Oprettet den 1. juni 2019

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster