Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Holbæk Sportsby

Nu er Holbæk Sportsby blevet klar til brug, og indvies officielt på fredag den 21. juni.

Der vil være en lang række aktiviteter i løbet af dagen. Der vil også være de obligatoriske snore der skal klippes, og taler der skal holdes. Se hele indbydelsen her.

Holbæk Orienteringsklub deltager ikke med specifikke aktiviteter på dagen, men alle medlemmer er selvfølgelig meget velkommen til at deltage i festlighederne. Gerne iført klubtrøje!

Som en af de 27 klubber der officielt er tilknyttet Sportsbyen, kan vi således nu begynde at bruge de faciliteter der tilbydes, og i princippet have vores daglige gang i Sportsbyen. Hvilke faciliteter der helt konkret er til rådighed, og hvordan det rent praktisk kommer til at foregå med adgangsforhold mv., er noget vi stadig er i gang med at finde ud af.

Som en af Sportsbyens klubber har vi dog modtaget et tilbud fra træningscentret med en rabat til alle medlemmer af Holbæk Orienteringsklub på at benytte fitness- og træningscentret i Sportsbyen. Så det står alle frit for at benytte sig af dette tilbud, og slå sig løs her. Husudvalget


Oprettet den 19. juni 2019

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster