Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Holbæk Orienteringsklub har fået støtte til Orienteringsløb på Fælleden

Klubbens nye PC'ere Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje har Holbæk Orienteringsklub kunne sætte gang i Orienteringsløb på Fælleden

Holbæk Orienteringsklub har fået 10.000,- i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje. Med bevillingen har klubben kunne indkøbe 2 nye PC'er der anvendes til tidstagning i forbindelse med orienteringsløb.

Bjark Christensen ser især frem til at Holbæk Orienteringsklub nu kan tilbyde tidstagning i forbindelse med arrangement Idræt på Fælleden. PC'erne vil ligeledes blive brugt i forbindelse med de ugentlige træninger, samt ved afvikling af større orienterings stævner.

"Det betyder meget for specielt børn og unge, at kunne se og sammenligne deres tider i forbindelse med vores løb og træninger, det kan vi nu tilbyde hver gang."

I Holbæk Orienteringsklub glæder træningsudvalget og de 130 medlemmer sig over at de kunne være en del af Idræt på Fælleden – og forhåbentlig efterfølgende byde velkommen til en masse nye ansigter i klubben.

"Vi glæder os til at se både børnene og de voksne give den gas for at få en god tid"

Støtter foreningsidrætten med 44 mio. kr. årligt
Holbæk Orienteringsklub har modtaget bevillingen på 10.000,- fra DIF og DGI's foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. DIF og DGI's foreningspulje kan støtte lokale projekter i idrætsforeninger, f.eks. til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer. Puljen kan søges om op til 300.000 kr., men langt størstedelen af puljens bevillinger ligger mellem 10.000 og 30.000 kr.

Puljens midler kommer fra de såkaldte 'Spillehalsmidler', som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

Om DIF og DGI's foreningspulje
  • Alle idrætsforeninger kan ansøge puljen
  • Puljen ansøges via Centralt ForeningsRegister på www.medlemstal.dk
  • Mere information og retningslinjer for puljen findes på DIF og DGI's hjemmesider

Kontakt:
Holbæk Orienteringsklub:
Træningsansvarlig Bjark Christensen
bjarkbo@gmail.com / 51 83 47 02

DIF og DGI's foreningspulje:
Konsulent, Trygve Laub Asserhøj
taa@dif.dk / 43 26 21 73
Instruktion Sprint bane Aflæsning af SI-brik 3 glade drenge


Oprettet den 25. juni 2019

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Rugvangen 18 :: 4060 Kirke Såby :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster