Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Stokkebjerg Trail 2014

Den 23. februar afholder Holbæk Orienteringsklub VTR løb i, den ny tegnet skov, Stokkebjerg.

Da skoven kun een gang før har været åben for arrangementer af denne art, syntes vi at muligheden for at vise den til både O-løbere og Trail løbere lå lige til højre benet.

Samtidig har vi valgt at gøre det hele samme dag, og dermed åbne op for at prøve hinandens sport af. Så nu kan I komme ud og løbe Trail, men også lige snuse til O-løb eller omvendt, hvis det kunne have interesse. Kom ud og prøve en kort bane med en ”skygge løber” til at hjælpe og vejlede eller prøv alene. Kort og kompas samt kort instruktion udleveres af Holbæk Orienteringsklub.

Start tidspunkt for trail kl. 09:00
Start tidspunkt for O-løb åbne baner (skygge løb) kl. 10:00-11:00

Trail løbet er en ”rund bane” på ca. 9 km, med ca. 200 højde meter, som kan tilmeldes med 1 eller 2 omgange.

Pris for hele pakken er 100,00 kr. og indeholder Trailløb, tidtagning, væske og et stykke kage efterfølgende, samt selvfølgelig muligheden for at prøve O-løb med eller uden skygge løber.

Tilmelding: app.lap.io/event/2014-stokkebjerg-trail Stokkebjerg