Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

VTR Nat

Oktober måned er lig VTR nat løbene. 4 løb fordelt på 4 tirsdage.

Første løb var så rent faktisk den 30. september i Sorø Sønderskov. Ved ankomst i Sorø var det knapt mørkt, men efter indtjek havde mørket så småt lagt sig. Sorø havde lavet nogle gode baner, som kun blev skæmmet af en ordentlig omgang regn. En af de unge løbere fandt desuden en ekstra post i skoven. Det var en post, som var forsvundet ved et tidligere løb.

Næste løb var i vores egen Eriksholm Skov. Selvfølgelig i regnvejr. Banelæggeren havde nok været lidt for streng. Da de første 4 løbere var kommet i mål havde kun 1 gennemført. Efterfølgende kom der dog flere løbere ind med alle posterne.

Tredje løb blev afhold af Herlufsholm i Fruens Plantage – en skov med mange højdemeter – og selvfølgelig i regnvejr igen. De mange stigninger gjorde at det føltes som havde man tilbagelagt den dobbelte distance. Desværre lykkedes det en af løberne at komme grundigt til skade, hvilket kunne høres i hele skoven. God bedring til dig Morten.

Start Finaleløbet stod Sorø OK for. Lidt panik op til løbet kom vi ikke uden om, da resultaterne fra det 3. løb var røget til Brasilien. Efter en ihærdig slutspurt lykkedes det Herlufsholm at få genskabt resultaterne og det var tid til finale. Men hov – det var ikke kun resultaterne der manglede. Regnen var også udeblevet. Det afskrækkede dog ikke de mange fremmødte løbere.

Efter indtjek var det tid til fællesstart for de 3 klasser. Løbet var delt op i 2 dele. En bysprint som stjerneløb, hvor der skulle løbes i forskellige sløjfer. Det var meget intenst og rigtig sjovt. Efter at have stemplet stjerneposten sidste gang gik turen ind i Feldskoven, hvor vi igen skulle ud på en række sløjfer med base i en central post.

De glade vindere Efter målgang af hovedparten af løberne var det tid til pointudregning og præmieoverrækkelse. Den lette bane blev vundet af Tilde Hansen fra Sorø med 110 point. Et resultat af, at ingen havde løbet mere end et løb. Da finaleløbet udløste 10 ekstra point blev Tilde dermed vinder.

Den korte svære/mellemsvære bane blev vundet af Gustav Moll fra Sorø med 270 point. Flot af så ung en løber.

Den lange bane blev vundet af vores egne Søren Fertin, der med 3 stabile løb fik samlet 289 point.

På trods af regnvejr var alle løbene velbesøgte. Til marts afholder vi endnu en omgang VTR nat så kridt skoene og lad batterierne op.