Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Afslutning VTR-sæson

VTR sæsonen 14/15 har været ganske velbesøgt af løbere fra Holbæk orienteringsklub og 12 løbere havde kvalificeret sig til finaleløbet i de svære baner.

På banen Sort mini, mænd over 60 stillede de 2 brødre John og Mogens op, så der var lagt op til en familiefejde. Mogens startede ud med flest point inden løbet og da de 2 gæve løbere havde gennemført, endte det med at Mogens løb afsted med sejren i den interne kamp. Samtidig forsvarede han også sikkert sin 3. plads. John avancerede fra 6. til 5. pladsen i den samlede stilling.

På banen Sort lang fik Søren Fertin sig kæmpet op fra en 5. til en flot 3. plads.

Astrid lå på 3. pladsen i sort mellem men fik med et godt løb overhalet nr. 2 og fik dermed 2. pladsen i gruppen kun overgået af Hanne Fog fra Sorø.

På den sorte korte bane for løbere under 60 var der kamp om pladserne. Anton avancerede fra en 8. til en 5. plads. Bjark lå inden finaleløbet på en 2. plads med 2 minutter op til 1. pladsen. Med en sejr på 2 minutter og 11 sekunder trak han 1. pladsen hjem.

Stine løb i dagens anledning sort mellem, som hun selvfølgelig gennemførte. Hendes 1. plads på den mellemsvære bane var sikret i de tidligere løb.

På Sort mini, kvinder under 60 år måtte Carmen desværre udgå grundet sygdom. Dog bibeholdt hun sin 5. plads, hvilket er flot af den unge løbers første sæson på de svære baner.

Henrik lå til at vindeklassen Sort mellem, men et ærgerligt fejlklip sendte ham desværre ud af konkurrencen. Jan sluttede på 5. pladsen og Peter på 6. pladsen. Det var tæt løb med kun 2 minutter mellem dem i Jans favør. I samme klasse endte Bent på 9. pladsen.

Tage sluttede på en samlet 5. plads i klassen Sort kort, herrer over 60.

Sorø stod for afviklingen af det yderst velbesøgte finaleløb, der foregik på årets måske første rigtige forårsdag. Til vinderne var der ud over chokolade også et flot krus. Det håber vi gentager sig næste år.