Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

VTR Afslutning

Søndag blev sæsonens sidste VTR løb afholdt i Lellinge Skov. Det er en skov som især er kendt for dens mange grøfter.

Mette Thiesen Gennem sæsonen 15/16 har mange HOK’ere fundet vej i de forskellige skove. For nogle af klubbens medlemmer udløste det denne dage en podieplads.

Mette Thiesen skulle ud i tæt løb mod Berit Hansen fra Sorø i klassen "Sort mini, kvinder under 60 år". Kun 1 minut skilte dem ad inden start. Efter de 3 første poster stod Mette til at løbe med sejren, men post 4 kostede desværre næsten 6 minutter i forhold til konkurrenten. På trods af et godt løb resten af turen kom Mette i mål 34 sekunder efter nr. 1 og dermed fik hun en flot 2. plads.

anton Lauritzen Anton Lauritzen havde fundet den hurtige kasket frem til dagens løb, hvor han skulle kæmpe om den samlede 3. plads i klassen "Sort kort, mænd under 60 år". Det lykkedes i fin stil, da han slog 2 konkurrenter og dermed fik 3. pladsen i hus.

Mogens Jensen sluttede på en 4. plads i klassen "Sort mini, mænd over 60 år" kun 5 point efter nr. 3.

I klassen "Sort mellem, kvinder" endte Sanne Kolenda ligeledes på 4. pladsen.

Tak til Køge for et veltilrettelagt løb.