Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Skoleorienteringsløb

Introduktion I maj/juni måned afholdt Holbæk Orienteringsklub for første gang en decideret skole turnering. Det foregik i Knudskoven ved Naturskolen, hvor skoleklasserne skulle dyste mod hinanden. Først skulle de finde så mange poster som muligt, hvilket de kunne gøre hver for sig eller i større grupper. Den klasse, som fandt flest poster pr. elev vandt. Herefter stod den på individuelle præstationer på en sprintbane, hvor den enkelte elev skulle finde de rigtige poster hurtigst muligt.

Arrangementerne var en stor succes, hvorfor vi gentager det i efteråret, nærmere præcis den 20. september. Læs evt. indbydelsen og tilmeld din klasse hurtigst muligt, da vi har et begrænset antal pladser.

Skoleturneringen blev en mulighed, da Friluftsrådet har doneret 24.000 kr. til indkøb af en skolekasse - udstyr beregnet til brug af skoler. I udstyret er der både udstyr til elektronisk tidstagning og printer m.v. Skolekassen kan frit lånes af skolerne i Holbæk Kommune, såfremt din skole vil holde løb på jeres skole. Kontakt Holbæk Orienteringsklub for nærmere aftale. Clear og check Spring igang


Oprettet den 20. juni 2019

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster