Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Orienteringsløb med afstand

I Dansk Orienterings-Forbund har man for et par år tilbage puslet med en ide om at spare på CO2 udledningen i forbindelse med stævner. Ideen går ud på at undgå, at vi hver især kører langt i bil for at mødes på stævnepladsen, men at man i stedet kan afvikle et stævne således, at vi hver for sig løber vores egen bane i den nærmeste skov.

På grund af den nuværende situation med coronavirus i Danmark, er ideen nu taget frem igen og det forventes at divisionsmatchen som vi skal deltage i den 17. maj rent praktisk kommer til at foregå ved, at vi alle skal finde hver vores skov, park eller lignende. Vi forventer ikke at man kan få lov til at løbe i et bymæssigt område, men at man skal finde et område der har karakter af skov eller måske park, hvis parken som minimum indeholder enkelte partier med træer. Løbsområdet skal senest den 1. maj godkendes at OK Roskilde, der arrangerer divisionsmatchen som vi skal deltage i.

På starttidspunktet den 17. maj vil vi så alle modtage hver vores kort med banen som skal gennemføres. Man kan vælge enten at modtage sit kort på mail og så selv printe det ud eller man kan åbne sin bane i O-Track og registrere sit løb via mobilen. Hvis man vælger at printe sit eget kort, så skal man huske at registrere turen med sit GPS ur og efterfølgende uploade sit track.

Holbæk Orienteringsklub ser frem til at afprøve det nye tiltag.


Oprettet den 1. april 2020

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster