Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Fællesskab

Søndag den 3. september var klubben i aktion til årets 2. divisionsmatch, hvor vi igen skulle møde Farum OK, Ballerup OK og OK Sorø. Vi vidste på forhånd, da vi rykkede op sidste år, at det ville blive svært at overleve i 2. division, men efter at have hentet 4 point i den første match, så tog vi til Bidstrup Skovene med et håb om at skabe den lille sensation.

OK Sorø stillede med et begrænset hold, så dem slog vi. Farum OK stillede med mange gode løbere, så dem tabte vi forventeligt til. Tilbage var så Ballerup OK, som vi slog med kun 12 point i den første match. Vi havde igen flere løbere med end dem, men til gengæld har de mange gode løbere og endda også dame 70 løbere, hvilket vi ikke har.

Vi har dog stadig vores bredde, fællesskab ungdomsafdeling. Denne dag havde vi 28 af vores børne- og ungdomsløbere med. De var udfordret af de lange og ret svære baner i en ufremkommelig skov, men det var alle vi andre også, så kæmpe respekt for alle og en af vores deltagere, der kæmpede sig igennem.

Det så længe skidt ud på resultattavlen, da Ballerup OK havde et lidt for stort forspring. Vores løbere er måske ikke hurtige, men til gengæld kommer de i mål og point forskellen blev mindre. Desværre ikke nok og vi tabte dagens match til Ballerup OK, men kun med sølle 5 point. Dermed slog vi dem samlet med 7 point... Dermed slutter klubben nr. 2 i 2. division (bedste resultat nogensinde) og billetten til oprykningsmatchen d. 24. september var sikret.

Joe Kniesek tog en masse fede billeder, som I kan se her.


Oprettet den 11. september 2023

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster