Top image
Holbæk
Orienteringsklub

Nyheder

Her kan du se alle klubbens nyheder

Træning tirsdag den 19. september

Tirsdag d. 19. september rykker vi træningen kl. 18:00 til Tølløse By, hvor Roskilde Orienteringsklub har inviteret os med til at løbe bysprint på et helt nytegnet kort. Se indbydelsen herunder.

Vær opmærksom på, at minitræningen kl. 17:00-17:45 stadig foregår i Munkholm Skov, men alle på miniholdet er også meget velkommen til at komme og være med. Det er vigtigt at tilmelde jer via SPOND senest mandag aften, så vi kan få printet det rette antal kort. Vi arrangerer fælleskørsel fra Holbæk. Skriv gerne i SPOND begivenheden om du har brug for et lift eller tilbyder et.


Klubtræning - 19. september 2023

Tirsdag den 19. september er der sprint på programmet. Der skal løbes stærkt og tages hurtige og sikre beslutninger. En god anledning til at få trænet kortlæsning mens man løber.

Der skal løbes på et helt nyt kort over Kvarmløse, der er den østlige del af Tølløse. Kortet er rekognosceret og tegnet sommeren 2023. Centralt på kortet er byens nye park "Tølløse Fælled" - endvidere skal vi omkring Tølløse Privat- og Efterskole.

Parkering: Parkeringspladserne på nordøstsiden af Tølløse Station. Bemærk, at den første del af parkeringen er forbeholdt togrejsende. Så kør "i bund". Undlad venligst at parkere på villavejene.

Afstanden fra parkering til start/mål er 400 meter. Lindevej og Rødkælkevej fører til Tølløse Fælled, hvor start og mål er placeret. Bemærk, at der ikke vil være ly for regn og læ for blæst.

Start: Fra 17:45 til 18:30.

Baner:
Lang bane er ca 3,7 km i luftlinje. Kort bane er ca 2,7 km i luftlinje. Let bane (2 km) er en "tryg bane". Her løbes der kun i parken, og man kan næsten hele tiden se start/mål.

I øvrigt:
Medbring evt selv en plastlomme (A4) samt væske.
Der anvendes ikke sportident, men postskærmen skal berøres!
Banerne kommer på o-track senere samme aften.
Poststativer med store skærme.
Løbskortet er i 1:3000.
Der er ikke løse postdefinitioner.
Der kan løbes i korte bukser, og almindelige løbesko kan anvendes.

Tilmelding for Holbæk OK:
I tilmelder jer på sædvanlig vis som til enhver anden træning. En af jeres ledere medbringer selv de løbskort, I skal bruge.

Tilmelding for OK Roskilde:
Tilmelding som sædvanlig i tilmeldingsskema. Tilmelding senest mandag den 18. september kl 12:00. Løbskortet udleveres af undertegnede. Der vil desuden være trykt nogle ekstra kort af lang og kort bane til ikke tilmeldte samt nysgerrige "naboer".

Banelægger: Morten Jensen

Tølløse Fælled er en helt ny park, der passes og plejes af lokale kræfter. Se mere på dette link.


Oprettet den 11. september 2023

Forsiden

Holbæk Orienteringsklub :: Sports Allé 1 :: 4300 Holbæk :: tlf. 29 69 06 42 :: info@holbaekorienteringsklub.dk[Log ind]

Webmaster